Kérdésed van?
Hívj minket bátran:

06 30 35 123 54

 


Kérlek, válassz:

 
 
 
 
 
 
(Minden csomaghoz adunk 15.000 Ft értékű adwords kupont. )"
 

Kérlek töltsd ki:

*Kérlek minden mezőt tölts ki
 pl.: 36301234567

 

 

Számlázási adatok:

 

 
Számlázási cím: 

Postázási cím:


  
 

 

Mi történik a gomb lenyomása után?

A rendelésedről egy díjbekérőt állítunk ki, amelyet emailen fogsz megkapni 2 munkanapon belül. Annak alapján utald át a rendelésed összegét. A hirdetési kampány elkészítéséről további információt fogunk kérni (adwords fiókod, honlapod címe, általad javasolt hirdetési szövegek) az összeg beérkezését követő 2 munkanapon belül.  A kampány elkészítéséig és feltöltéséig folyamatos kapcsolatban leszel a személyes tanácsadóddal. A feltöltés után pedig bármikor keresheted, ha elakadtál vagy kérdésed lenne.

 

Figyelem, rendkívül korlátozott darabszám

A PayPerClick adwords hidetési csomagok korlátozott darabszámban állnak rendelkezésre. Összesen csak 50 db kerül értékesítésre, hogy ne legyen belőle tömeg termék, de nincs is többre kapacitás. Ezért a rendelések befizetési sorrendje dönt. A meghatározott darabszám elkelte után sajnos vissza kell utasítanunk minden további rendelést. Az online rendelések természete miatt előfordulhat, hogy mire regisztrálsz, már nincs eladó csomag  - ebben az esetben az ügyfélszolgálatunk egy munkanapon belül értesíteni fog.

Kérjük töltsd ki a megrendelőlapot és kattints a gombra.

Inkább telefonon rendelnél?
36 30 3512354

  Az adataidat biztonságos szerveren, titkosítva tároljuk, és cégen belül is korlátozott, hogy ki férhet hozzá az adataidhoz. Működésünk fennállása óta még sosem szivárgott ki ügyfél adat. A nálunk tárolt adataidat tőlünk bármikor kikérheted, illetve kérheted adataid azonnali törlését is. Így nálunk mindig biztonságosan, nyugodtan vásárolhatsz! Nálunk nincs havi díj. Nem fordulhat elő, hogy leáll a kampányod vagy kizárunk a fiókodból, mert minden a Te kezedben van. Nem pedig egy unott alkalmazott kezeli a hirdetésed motiváció és lelkesedés nélkül Toldi Miklós és Bártfai Balázs áll rendelkezésedre, ha hívsz vagy írsz: telefonszámunk 06 30 35 123 54, email: info@payperclickhu. Minden kérdésre, megkeresésre válaszolunk.